Skip to main content

Basim Veiligheid is uw ideale partner op het gebied van veiligheidsopleidingen, consultancy en levering van blusmiddelen, verbandkoffers en diverse veiligheidsmiddelen.

We beschikken over gedreven instructeurs die zeer deskundig zijn en ervaring hebben opgebouwd in het geven van allerlei verschillende soorten van veiligheidsopleidingen. Zowel bij u incompany (binnen uw eigen bedrijfsomgeving), als bij ons in het oefencentrum te Beverwijk. Daarnaast werken we met een team van professionals met relevante kennis en kwalificaties op het gebied van veiligheidsadvies en ondersteunen we onze klanten bij het maken van onderbouwde keuzes.

We bieden onze klanten een uitgebreid assortiment aan van diverse diensten, waaronder veiligheidsopleidingen, consultancy en controle en de levering van blusmiddelen en verbandkoffers. Dit betekent dat u al uw veiligheidsgerelateerde behoeften bij ons kan onderbrengen, waarna u er geen omkijken meer naar heeft.

Basim Veiligheidsopleidingen traint u op de manier zoals u het wilt, met aandacht voor de specifieke behoeften en risico’s die binnen uw organisatie spelen. We maken op maat gemaakte trainingsprogramma’s en consultancy oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke veiligheidsrisico’s en vereisten binnen uw bedrijf.

Onze focus ligt op kwaliteit en naleving van relevante veiligheidsnormen en voorschriften. Onze opleidingen, trainingen en advies voldoen aan de geldende normen en regelgeving.

U bent bij ons aan het juiste adres voor de levering van blusmiddelen en verbandkoffers  en alle andere aanverwante producten voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Daarnaast doen we ook de controle van blusmiddelen, verbandkoffers en vluchtweg signalering. We geven advies over de aanschaf van de juiste producten en zorgen voor regelmatig onderhoud en vervanging.