Skip to main content

BHV training

BHV training

BHV-trainingen (Bedrijfshulpverlening) spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid van medewerkers binnen een bedrijf.

Bedrijfshulpverleners leren hoe ze eerste hulp kunnen verlenen in geval van letsel of ongevallen op de werkplek. Ze leren levensreddende vaardigheden, zoals reanimatie, het verbinden van wonden en het stabiliseren van letsel totdat professionele hulp arriveert. Snelle en adequate eerste hulp kan de ernst van verwondingen verminderen en mogelijk levens redden.

Ook leren ze hoe ze branden kunnen voorkomen, hoe ze brandmeldsystemen kunnen gebruiken en hoe ze veilig kunnen evacueren. Ze krijgen instructies over het juiste gebruik van brandblussers en andere brandbestrijdingsmiddelen. Door medewerkers op te leiden in brandveiligheid, kunnen bedrijven de kans op brand verminderen en de schade beperken als er toch een brand uitbreekt.

Daarnaast krijgen ze instructies over ontruiming en evacuatieprocedures in geval van noodsituaties, zoals brand, bommeldingen of andere bedreigingen. Medewerkers leren hoe ze snel en ordelijk kunnen evacueren, waar ze zich moeten verzamelen en hoe ze de hulpdiensten kunnen waarschuwen.

BHV-trainingen leren medewerkers hoe ze moeten reageren en coördineren tijdens noodsituaties. Ze leren hoe ze de juiste autoriteiten en hulpdiensten moeten informeren, hoe ze de situatie moeten beoordelen en hoe ze de veiligheid van anderen kunnen waarborgen. Dit helpt bij een georganiseerde en efficiënte respons tijdens noodsituaties.

Kortom, het opleiden van Bedrijfshulpverleners draagt bij aan een veiligere werkomgeving en minimaliseert de kans op letsel of schade!

Basisopleiding Bedrijfshulpverlener (BHV)Herhalingstraining Bedrijfshulpverlener (BHV)Basis EHBO Oranje KruisHerhaling EHBO Oranje KruisReanimatie Training incl. AEDBasiscursus PloegleiderHerhalingstraining Ploegleider BHVCoördinator / Hoofd BHVScenario trainingenOntruimingsoefeningenBeheerder Brandmeld installatie