Skip to main content

Herhalingstraining Ploegleider BHV

Ploegleider Herhalingstraining

Blijf als ploegleider BHV op efficiënte wijze leiding geven aan een groep BHV’ers bij het bestrijden van een calamiteit. Volg dan de training Herhaling Ploegleider BHV. De training zorgt ervoor dat je weer op de hoogte bent van de laatste regelgeving en andere zaken die belangrijk zijn voor het aansturen van het BHV team.

Tijdens deze herhalingstraining worden scenario’s waar de ploegleider mee te maken kan krijgen beoefend en geëvalueerd.

wat leer je?

Tijdens deze training ga je zo veel mogelijk praktijk casussen behandelen en beoefenen. De trainer evalueert, na elke inzet die beoefent wordt, kort en zorgt ervoor dat iedereen die aan de training deelneemt verschillende rollen krijgt toebedeeld om zo optimaal getraind te worden.

OPZET VAN DE HERHALINGSTRAINING PLOEGLEIDER

De inhoud van een herhalingstraining voor ploegleider BHV kan verschillen per organisatie, maar over het algemeen komen de volgende onderwerpen aan bod:

 1. Deelnemers worden bijgepraat over de actuele wet- en regelgeving met betrekking tot BHV en de rol van de ploegleider BHV.
 2. Er wordt stilgestaan bij de risico’s en gevaren in de werkomgeving en hoe deze te herkennen en te beheersen.
 3. Er wordt aandacht besteed aan de organisatie van de BHV binnen de bedrijfsomgeving en hoe de ploegleider BHV hierin een rol speelt.
 4. Deelnemers worden geupdate over hoe je op een effectieve manier leiding geeft aan de BHV-ploeg en hoe ze een noodsituatie moeten coördineren.
 5. Er wordt geoefend met het ontruimen van een gebouw en andere vaardigheden die nodig zijn tijdens een noodsituatie.
 6. Deelnemers oefenen hoe ze op een effectieve manier moeten communiceren tijdens een noodsituatie en hoe ze kunnen samenwerken met externe hulpdiensten.

Na afloop van de herhalingstraining is de ploegleider BHV weer helemaal up-to-date en kan hij/zij adequaat handelen tijdens een noodsituatie.

schrijf je in voor de training

Details over de training:

 • Duur: 1 dag
 • Inzet: 1 trainer
 • Locatie: Incompany of BHV Oefencentrum
 • Deelnemers: Maximaal 6 deelnemers
 • Certificaat: Ja
 • Lesstof: Praktijkdag
 • Lotus slachtoffer: nee
 • Inclusief lunch: ja
 • Inclusief koffie en thee: ja
 • Speciale vereisten deelnemer: geldig certificaat Ploegleider

zoekt u een andere training?

Wilt u zich direct inschrijven voor een cursus of training? Klik op onderstaande button om u in te schrijven voor de door u gewenste training.

alle trainingen

basim consultancy

Ook met betrekking tot vraagstukken om uw bedrijfsvoering te verbeteren en veiliger te maken zijn wij u graag van dienst. Door onze brede expertise kunnen we u met al uw vragen van dienst zijn.

Naar overzicht

basim producten

Basim veiligheid biedt u een breed scala aan producten om uw bedrijfsvoering veilig te maken en te behouden. Ook kunt u met onze producten aan uw wettelijke verplichtingen voldoen.

webshop