Skip to main content

CRISISMANAGEMENT

Crisismanagement training

Een training crisismanagement is een proces waarbij een organisatie wordt opgeleid om effectief te kunnen reageren op een crisis. Dit kan bijvoorbeeld een natuurramp, een terroristische aanslag, een cyberaanval, een pandemie of een andere noodsituatie zijn.

Over de training

Crisismanagement is het proces van plannen, organiseren, leiden en beheersen van de inspanningen van mensen in een organisatie dat erop gericht is effecten van een crisis zo veel mogelijk te beperken. Uw crisismanagementteam (CMT) heeft hiervoor de juiste competenties nodig en een adequate training, om zo als een geoliede machine de crisis te kunnen beheersen.

Opzet van de training

Na een uitgebreide uitleg van de opzet van een goed functionerend CMT en de verschillende actoren en stakeholders, zal er worden ingegaan op de vergaderklok, wijze van werken via de beproefde FABCM-methodiek, crisisbeheersing, bedrijfscontinuïteit en communicatie met de buitenwereld / pers. Hierna zullen verschillende praktijkcasuïstieken worden behandeld om de samenwerking binnen de verschillende rollen te beoefenen.

vraag informatie aan

Details over de training:

  • Duur: 1 sessie, incl. voorbereiding en verslaglegging
  • Inzet 1: 1 trainer
  • Inzet 2: Tegenspel / belpanel optioneel in te zetten
  • Locatie: Incompany
  • Deelnemers: n.v.t.

zoekt u een andere training?

Wilt u zich direct inschrijven voor een cursus of training? Klik op onderstaande button om u in te schrijven voor de door u gewenste training.

alle trainingen

basim consultancy

Ook met betrekking tot vraagstukken om uw bedrijfsvoering te verbeteren en veiliger te maken zijn wij u graag van dienst. Door onze brede expertise kunnen we u met al uw vragen van dienst zijn.

Naar overzicht

basim producten

Basim veiligheid biedt u een breed scala aan producten om uw bedrijfsvoering veilig te maken en te behouden. Ook kunt u met onze producten aan uw wettelijke verplichtingen voldoen.

webshop