Skip to main content

Herhaling EHBO Oranje Kruis

Herhaling EHBO Oranje Kruis

De training Herhaling EHBO van het Oranje Kruis is bedoeld voor mensen die al in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma van het Oranje Kruis en hun kennis en vaardigheden willen opfrissen en bijwerken. De cursus is gericht op het onderhouden en verdiepen van de EHBO-competenties, zodat cursisten hun kennis en vaardigheden actueel houden en in staat zijn om effectieve hulp te bieden in noodsituaties.

Wat houdt de training Herhaling EHBO in?

Tijdens de training Herhaling EHBO worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals levensreddende handelingen, reanimatie, gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator), behandeling van specifieke verwondingen en ziektebeelden, en het verlenen van eerste hulp in verschillende situaties. De nadruk ligt op praktijkoefeningen en het toepassen van de geleerde kennis en vaardigheden in realistische scenario’s.

Inhoud Herhaling EHBO Oranje Kruis

 1. Levensreddende handelingen: Het herhalen en oefenen van reanimatie (inclusief het gebruik van een AED) en de behandeling van verstikking.
 2. Eerste hulp bij specifieke verwondingen: Het behandelen van verschillende soorten verwondingen, zoals snijwonden, botbreuken, brandwonden, verstuikingen, kneuzingen en bloedingen. Ook kan er aandacht zijn voor het verbinden van wonden en het toepassen van drukverbanden.
 3. Eerste hulp bij specifieke ziektebeelden: Het herkennen en behandelen van veelvoorkomende gezondheidsproblemen, zoals hartaanvallen, beroertes, epileptische aanvallen, bewustzijnsstoornissen, allergische reacties en diabetesgerelateerde noodsituaties.
 4. Verbandmaterialen en EHBO-hulpmiddelen: Het bespreken en oefenen van het juiste gebruik van verbandmaterialen, verbandmiddelen en andere EHBO-hulpmiddelen.
 5. Praktijkoefeningen en scenario’s: Het uitvoeren van praktische oefeningen en het reageren op realistische EHBO-scenario’s, waarbij de deelnemers hun kennis en vaardigheden kunnen toepassen in een simulatieomgeving.
schrijf je in voor de training

Details van de training:

 • Duur: 1 dag
 • Inzet: 1 trainer
 • Locatie: Incompany of BHV Oefencentrum
 • Deelnemers: Maximaal 12 deelnemers
 • Certificaat: Ja
 • Lesstof: Praktijkdag
 • Lotus slachtoffer: ja
 • Inclusief lunch: ja
 • Inclusief koffie en thee: ja
 • Speciale vereisten deelnemer: geldig diploma EHBO Oranje Kruis

Zoekt u een andere training?

Wilt u zich direct inschrijven voor een cursus of training? Klik op onderstaande button om u in te schrijven voor de door u gewenste training.

alle trainingen

Basim consultancy

Ook met betrekking tot vraagstukken om uw bedrijfsvoering te verbeteren en veiliger te maken zijn wij u graag van dienst. Door onze brede expertise kunnen we u met al uw vragen van dienst zijn.

Naar overzicht

Basim producten

Basim veiligheid biedt u een breed scala aan producten om uw bedrijfsvoering veilig te maken en te behouden. Ook kunt u met onze producten aan uw wettelijke verplichtingen voldoen.

webshop